Strijd tegen huidverslapping

Dankzij gefractioneerde radiofrequentie en microneedling
Profiteer van een gratis informatiesessie

Voor een behandeling dicht bij u

Huidverslapping

Aanbevolen prijzen

Behandelingen

 

    • Contour van het oog: rimpels, wallen en donkere kringen

 

    • Stevigheid van het gezicht, de nek, armen, buik, heupen en benen

 

    • Oppervlakkige verschijning van cellulitis en sinaasappelhuid

 

    • Ovaal van het gezicht

 

    • Stevigheid van de halslijn 

Multipolair gefractioneerde radiofrequentie

Upskin van celestetic

Radiofrequentie is een technologie die is gebaseerd op een geleidelijke opwarming van de diepe lagen van de huid. Deze opwarming veroorzaakt een sterke stimulering van alle cellen waar de warmte wordt uitgeoefend en het verkregen effect is vooral interessant in de esthetische praktijk, omdat de werkingsdiepten groter zijn in vergelijking met die van de lasers omdat het de oppervlakkige lagen van de huid respecteerd.

Opwarming resulteert in een verbetering van de consistentie van de dermis door verdichting van huidstructuren (collageen en elastine vezels) wat resulteert in een strakkere huid.

Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om alle huidfototypes op dezelfde manier te behandelen, omdat magnetische golven geen interactie hebben met melanine.

Oorzaken van verlies van stevigheid van de huid

Het fenomeen van slappe huid wordt veroorzaakt door verschillende factoren die tegelijkertijd optreden

1) De epidermis en het stratum corneum worden dikker

2) De dermis, die de collageenvezels bevat, verfijnd

3) Collageenvezels worden minder elastisch

4) Gezichtsbeenderen veranderen in de loop van de tijd en worden fijner

5) Gezichtsvet hoopt zich op in de onderwang en onder de kin

Dit veroorzaakt een verlies van de onderliggende ondersteuningsmarkers voor zacht weefsel en een diepe smelting en ptosis van de vetcompartimenten.

Dit is hoe de huid een verlies van stevigheid en elasticiteit ondergaat en het ovaal van het gezicht, de convexiteit van de slapen, de delicate secundaire bogen van de lippen, en in profiel een zijdelingse projectie van de wangen meer uitgesproken bij vrouwen. , de convexe lijn gaat verder van het onderste ooglid naar de lof, de overgang in de voor-tijd-boog.

 

Veelgestelde vragen

Wat is de ideale frequentie van de behandeling en de aanbevolen afstand tussen de sessies ?

Voor optimale resultaten is het aan te raden om gemiddeld 6 tot 8 sessies uit te voeren. Sommige beoefenaars raden zelfs een eerste behandeling van 12 sessies (vooral voor cellulitis).

Het standaard behandelingsprotocol voorziet in 4 sessies verdeeld van 2 tot 4 weken.

Krijgen we altijd resultaten?

Sommige studies rapporteren hoge tevredenheid van ongeveer 90% van de patiënten met "goede tot uitstekende" resultaten op gezichtsverzakking na zes maanden.

De verbetering is echter zeer langzaam en geleidelijk en de cliënt merkt het niet altijd aan het begin van de behandeling. Om deze moeilijkheid tijdens de eerste nabehandelingsperiode het hoofd te bieden, is het aanbevolen om altijd foto's te nemen voor en na.

Hangt de effectiviteit van de behandeling af van van het type huid en je leeftijd?

In het algemeen hebben jonge patiënten een snellere en gotere respons op behandelingen die zou kunnen worden verklaard door de rijkdom van de jonge huid in meer actieve fibroblasten. De rijpere huid is meer beschadigd en bevat minder actieve fibrolasten waardoor ze moeilijker is te stimuleren. Ook speelt de dikte van de huid een rol op de effectiviteit van de behandelingen. 


Zeer dunne huiden (op het gezicht) reageren over het algemeen minder goed dan dikke huiden. Vetoverbelasting lijkt ook een rol te spelen in de effectiviteit: een huid die gebukt gaat onder vetafzetting zal minder goed reageren.


Radiofrequentie of Cryolipolysis ?

Radiofrequentie wordt aanbevolen voor "opgezwollen" huiden vanwege de effectiviteit op dergelijke onvolkomenheden. De radiofrequentie wordt eerder aanbevolen om de huid van het lichaam aan te spannen en te vechten onvolkomen heden die niet verdwijnen door opgezogen te worden via cryopolise. 

Radiofrequentie of HIFU?

Radiofrequentie wordt geadviseerd voor oog-, voorhoofd- en lichaamsverjonging.

HIFU is effectiever op het hele gezicht en onderkin, maar is over het algemeen een duurdere technologie en behandeling.

U kunt een instituut voor deze behandeling vinden in onze store locator