Anti-Aging & Imperfecties 

Ontdek onze unieke Multitechniek gelaatsverzorging, volledig gepersonaliseerd op basis van uw huidtype.
Profiteer van een gratis informatiesessie

Voor een behandeling dicht bij u

Anti-aging & imperfecties

Aanbevolen prijzen.

In functie van het protocol die door de huidterapeut wordt opgemaakt varieert de prijs tussen 89€ en 169€.

Hoe meer technieken worden gebruikt, en dus hoe langer de behandeling, hoe duurder.

Behandelingen

Dit unieke zorgsysteem kan de volgende huidproblemen behandelen:

 • Rimpels

 • Acne

 • Hyperpigmentatie

 • Droge huid

 • Littekens

 • Gedilateerde poriën

 • Imperfecties

 • Huidverslapping

 • Wallen onder de ogen

De Multitechniek gelaatsverzorging van Celestetic

De Multitechniek gelaatsverzorging werd ontwikkeld na jaren wetenschappelijk onderzoek. Deze schoonheidsbehandeling die 4 verschillende technieken combineert is volledig personaliseerbaar naargelang uw huidtype, noden, imperfecties en budget. Dat maakt deze behandeling 100% personaliseerbaar.

Waarom is ze zo efficiënt? Ze werkt namelijk in 4 stappen

1. Een dieptereiniging met hydro-microdermabrasie

2. Probleemzones aanpakken met gecombineerde fruitzuurpeelings

3. Collageen- en elastine stimulatie met microneedling

4. Huidregeneratie met fototherapie

 

Daarbij bevat elke stap de nodige producten die geschikt zijn voor elke huidimperfectie. Een effect ziet u al meteen na de eerste sessie. Voor een langdurig en duurzaam resultaat plant u best elke maand één sessie in. Deze revolutionaire behandeling is voor:

  • Mannen en vrouwen
  • Van alle leeftijden
  • Verschillende huidtypes: De gevoelige huid, doffe huid, acne-gevoelige huid, vette- en gemengde huid
  • Alle imperfectie: rimpels, fijne lijntjes, vlekjes, acne, verstopte poriën

 

Electromesotherapie

Ook wel "naaldloze mesotherapie" genoemd, deze techniek maakt gebruik van microstromingen om de doorlaatbaarheid van de huid te verhogen door tijdelijke microkanalen te openen.

Op deze manier wordt de huidpenetratie van werkzame bestanddelen zoals huidvoedingsstoffen, vitaminen en groeifactoren sterk verhoogd.

 

De gebruikte cocktails zijn samengesteld uit hyaluronzuur, neuropeptiden (vergelijkbaar met Botox) en actieve ingrediënten die de cellen van de dermis (de fibroblasten) stimuleren om veranderingen te veroorzaken die blijven werken na de behandeling.

LED

Lichtenergie kan alle belangrijke cellulaire functies reactiveren om belangrijke en gevarieerde biologische effecten te verkrijgen, zoals de toename van celproliferatie of de stimulatie van de natuurlijke productie van collageen en elastine.

 

Hydro microdermabrasie

Micodermabrasie is het mechanisch verwijderen van de oppervlakkige lagen van de huid om te profiteren van het natuurlijke vermogen van de huid om zichzelf te vernieuwen.

Na een zachte exfoliatie wordt de huid vernieuwd en ziet ze er verjongd, gladder met minder rimpels en onvolkomenheden uit en is ze perfect voorbereid om de hoge doses van actieve bestanddelen te ontvangen.

.

Microneedling

Creëert microwondjes, onzichtbaar voor het blote oog, die de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleren.
Deze stimulering van de dermiscomponenten kan de huidregenatie triggeren, rimpels verminderen, de stevigheid van de huid versterken en onvolkomenheden verminderen.

Peeling 2.0

Peelings zijn behandelingen waar men een fruitzuur aanbrengt op de huid om een beperkte en gecontroleerde afschilfering van de meest oppervlakkige lagen van de epidermis te veroorzaken. Het doel van deze vernietiging is om de geëxfolieerde lagen te regenereren en de natuurlijke productie van elastine en collageenvezels te stimuleren. In de Multi-Technical Care zorgen ze voor een diepere penetratie van actieve ingrediënten.
U kunt een instituut voor deze behandeling vinden in onze store locator