ONZE FILOSOFIE

...

Celestetic is ontstaan uit de wens voor het creëren van producten die efficiënt zijn voor de huid, hieruit vloeide het idee cosmeceuticals te produceren. Cosmecesutica werd geïnspireerd uit de farmaceutica, dermatologie en de klassieke cosmetica, waarbij ingrediënten worden gemaakt die een écht effect hebben op de huidcellen.

No miracles, just science, zonder valse beloften.

Met een eenvoudig assortiment gezichts- en lichaamsproducten willen we aan alle behoeften kunnen voldoen.
Of het nu gaat om het voorkomen van huidveroudering, het tegengaan van puistjes en rimpels, het verbeteren van de algemene uitstraling van de normale tot gemengde huid, het rehydrateren van de droge huid, het kalmeren van acne of het reguleren van de vette huid.

Ons assortiment aan serums, crèmes, gezichtsreinigingen en make-up removers zal iedereen in staat stellen om de juiste skincareroutine te vinden. Deze routines zijn ook gedetailleerd om u te helpen bij het kiezen van de juiste producten.

...

Productieproces

Ons productieproces verloopt in verschillende fasen. Eerst en vooral ontwikkelt en selecteert ons team van wetenschappers en apothekers de natuurlijke ingrediënten en actieve bestanddelen die het best geschikt zijn voor het probleem waarop het product gericht is.

Ze ontwikkelen dan een stabiele, efficiënte formule die een hoge huidtolerantie mogelijk maakt. Vervolgens testen we de compatibiliteit en stabiliteit van de producten volgens de Europese kwaliteitsnormen, alvorens onze verpakkingen te vullen. Zo vermijden we de minste onzuiverheid en garanderen we u een product van de hoogste kwaliteit.

...
Onze technologieën

GROEIFACTOREN (EGF) BEHEERSEN IN DE ESTHETIEK

In 1984 werden de groeifactoren ontdekt door Nobelprijswinnaars Pr. Cohen en Pr. Levi-Montalcini. Groeifactoren zijn eiwitten die van nature aanwezig zijn in het lichaam en die fungeren als intercellulaire boodschappers, die groei-, vermenigvuldigings- en regeneratie-instructies doorgeven aan de cellen. Ze zijn een fundamenteel element in het onderhoud van de huid en het genezingsproces van wonden. zijn de groeifactoren eiwitten die door het lichaam worden gebruikt als biologische boodschappers om de celvernieuwing en het herstel op gang te brengen. Bij het ouder worden neemt de collageenproductie af onder invloed van vrije radicalen, waardoor de stevigheid van de huid afneemt en er rimpels verschijnen. Recente klinische studies tonen aan dat de toepassing van crèmes op basis van celgroeifactoren resulteert in een significante toename van de natuurlijke productie van collageen en een zichtbare vermindering van rimpels.

“De toepassing van groeifactor-gebaseerde crème genereerde huidverbetering bij 78,6% van de bestudeerde personen, waarbij de collageenproductie met gemiddeld 37% toenam”. Journal of Dermatologic Surgery, 2005.

“Het gebruik van een serum op basis van groeifactoren, cytokines, peptiden en een mengsel van antioxidanten heeft de tekenen van huidveroudering aanzienlijk verminderd”, Journal of Drugs inDermatology, 2009.

...

CELGROEIFACTOREN

Onze groeifactoren worden ingekapseld door een laagje lipiden dat hen beschermt tegen proteolyse (eiwitafbraak). Hierdoor blijven ze zuiver en actief tot 2 jaar na productie.

Hyaluronzuur is de basis van ons serum en biedt uitzonderlijke fysische en farmaceutische eigenschappen:

  • Uitstekende hydratatie van de huid
  • Transport van de actieve bestanddelen naar de diepste lagen van de opperhuid
  • Bescherming en behoud van actieve ingrediënten

...

Verzorging en behandelingen in schoonheidssalons

Celestetic is een merk van behandelingen die geïnspireerd zijn door de esthetische geneeskunde en gebruik maken van de nieuwste technologische innovaties. Door jaren van onderzoek en ontwikkeling hebben we esthetische en anti-verouderingsbehandelingen ontwikkeld die aangepast zijn aan de schoonheidsinstituten en huidtherapeuten.

...

Celestetic Nutraceuticals

De nutraceuticals van Celestetic, is een reeks van twee plantaardige voedingssupplementen, gemaakt in Frankrijk die helpen bij het afslanken en gewichtsverlies. De ingrediënten dragen namelijk bij tot het onder controle houden van het gewicht, controle over de eetlust en vergemakkelijkt de eliminatie van vet.

...

Een woord van onze vertegenwoordiger en oprichter

Oorspronkelijk zijn we begonnen met de vaststelling dat er te weinig cosmetische producten op de markt werden verkocht die voldoende “juiste” actieve ingrediënten in voldoende hoeveelheid bevatten om zichtbare en duurzame resultaten aan klanten te kunnen bieden. Bovendien wilden we in deze markt meer transparantie brengen en eerlijk zijn over onze ingrediënten.

Daarom hebben wij het merk Celestetic ontwikkeld met huidcrèmes en huidverzorgingsproducten die aanschuiven aan de cosmeceuticals trend, een combinatie tussen de farmaceutica en traditionele cosmetica.

Onze producten onderscheiden zich van andere merken door de hoge concentratie van actieve ingrediënten (25% vs. 0,5% in de traditionele cosmetica) en zeer technische formules waarvan de doeltreffendheid zowel in de dermatologie als in de esthetische geneeskunde bewezen wordt. We hebben ook besloten om de exacte concentratie van elk actief ingrediënt duidelijk te vermelden, zodat u weet wat u koopt.Wij hopen dat onze producten aan uw verwachtingen voldoen.

B. Van Acker

Klantenbeoordelingen

Ik werk al twee jaar samen met celestetic, en ik wil jullie bedankten voor de fijne samenwerking. Jullie gaan altijd in op al mijn verzoeken, en ik heb in jullie bedrijf een echte partner gevonden om mijn instituut in verder te ontwikkelen. De kwaliteit van jullie producten zijn top. Mijn klanten zijn blij, dus ben ik dat ook! Op nog meer jaren samenwerking!

Z. Ouali

Voor zij die opzoek zijn naar kwaliteit, efficiëntie, goede service, resultaat en iets uniek dat jullie zal differentiëren van je concurrenten, dan ben je bij Celestetic bij het goeie adres.

Marie, Uw Huid, Kaster

Ik koos voor Celestetic! Geloof me, na vele verzorgings- en cosmetische producten te hebben getest, ben ik compleet verbluft. Niet alleen door de actieve bestanddelen in de producten, maar ook door te resultaten, ongelofelijk!

Françoise

Alle problematieke van de huid worden aangepakt en ik ben heel tevreden met de resultaten.