Hyaluronzuur

Als een natuurlijk bestanddeel van de lederhuid zorgt het voor een betere hydratatie van de huid. Het kan tot 200 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. Deze molecule staat bekend om zijn volume creërende eigenschappen.

Hyaluronzuur, ook wel Hyaluronic Acid genoemd is hét ingrediënt in beautyland. Deze suikermolecule, dat van nature aanwezig is in de huid, staat bekend om zijn volume creërende effect. Wanneer we jong zijn bevatten we veel van dit zuur in ons lichaam, maar naarmate we ouder worden neemt de productie hiervan af. Dat verklaard waarom je gezicht na een leeftijd volume verliest.

 

Door zijn opvullend effect worden fijne lijntjes en rimpels vermindert en daarom is hyaluronzuur het ideale anti-aging bestanddeel. Wie regelmatig last heeft van een doffe huid heeft er trouwens ook baat bij,het bestanddeel houdt namelijk water vast, en dit zorgt voor extra hydratatie en een gezonde glowy teint. Naast zijn anti-aging en hydraterende eigenschappen is deze lichaamseigen stof boordenvol antioxidanten. Ook  deze kwaliteit zorgt voor een anti-huidverouderingseffect, aangezien het de huid beschermt tegen vrije radicalen. Hyaluronzuur is daarnaast zeer efficiënt om wondjes sneller te laten genezen door zijn ontstekingsremmende kracht. 

 

Wil je het beste uit Hyaluronzuur oftewel Hyaluronic Acid halen? Gebruik dit ingrediënt dan als eerste in je skincare routine. Dat kan in de vorm van een serum of hydraterende crème zijn. Om echt voordeel eruit te halen werk je dit hierna best af met je favoriete serum of crème voor een extra boost. Hyaluronzuur houdt andere ingrediënten die hierna komen nog eens extra hard vast. Zo haal jij het maximum uit je huidverzorgingsproducten!

Onze producten die deze werkzame stof bevatten