HYDRA  CARE 50ml

Hydraterende dagcrème

38,00€ (In stock)

Hydraterende crème rijk aan vitamines en antioxidanten om de eerste tekenen van huidveroudering en vermoeidheid te bestrijden en gelijktijdig de hydratatie en de glans van de huid te verbeteren. Beschermt de huid tegen externe agressies (pollutie, zon, enz..)AANTAL:

Delen:

Levering : Levering tussen 2 en 3 dagen


Kenmerken .

Hydraterende crème rijk aan vitamines en antioxidanten om de eerste tekenen van huidveroudering en vermoeidheid te bestrijden en gelijktijdig de hydratatie en de glans van de huid te verbeteren. Beschermt de huid tegen externe agressies (pollutie, zon, enz..).

Actieve bestanddelen.

Pomegrenate (3%)

Deze Aziatische vrucht heeft antioxiderende en huidbeschermende eigenschappen. Bovendien is zijn krachtige kalmerende en antibacteriële eigenschappen, maken het een uitstekend actief ingrediënt voor de behandeling van onvolkomenheden (mee-eters, roodheid, enz.

Saccharide Isomerate (2%)

Saccharide Isomerate zorgt voor een diepe hydratatie die tot 72 uur aanhoudt.
Het verhoogt de HA-synthese +66% en vermindert rimpels
 

Hyaluronzuur (2%)

Als een natuurlijk bestanddeel van de lederhuid zorgt het voor een betere hydratatie van de huid. Het kan tot 200 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. Deze molecule staat bekend om zijn volume creërende eigenschappen.

CO-ENZYME Q-10 (0,5%)

Antioxidant aanwezig in elke cel, het is verantwoordelijk voor de goede werking van de cel. De natuurlijke productie neemt af met de leeftijd.

Alle ingrediënten:

Dit vind je misschien ook leuk.

Zuiverend anti-onzuiverheden Serum
59,90€
Anti-Pigment en anti-aging crème
64,00€
Nachtcrème
74,90€
Dermaroller
29,50€
Gratis levering

Vanaf 69€

Niet tevreden, geld terug

Binnen de 30 dagen

0% parabenen en kleurstoffen

Hoge huidtolerantie

Farmaceutische kwaliteit

Ingrediënten van hoge kwaliteit