07 Dec 2020

Celestetic draagt zorg voor u

Bescherm zowel uzelf als andere familieleden met onze desinfecterende handgel. Bij elke bestelling op onze webshop, ontvangt u nu gratis een Pure Clean E!
...

Deze desinfecterende handgel bevat maar liefst 72% alcohol, zo bent u zeker dat alle bacteriën op uw handen worden gedood.

Deze gel is ideaal voor momenten waarop u de handen niet kan spoelen, u hoeft maar een kleine dosis gel op de handen aan te brengen en goed uit te smeren. Ook is ze in een handig formaat, waardoor u ze overal kan meenemen.

Gemakkelijk, snel en volledig hygiënisch, als dat geen extra reden is om nog meer online te shoppen!

Deze gel:

  • Heeft een handig formaat die u overal kan meenemen
  • Plakt niet en droogt gemakkelijk
  • Gemaakt in Europa
  • Werd officieel goedgekeurd door het Belgische Ministerie van Volksgezondheid
  • Heeft een alcoholconcentraat van 72%, wat hoger is dan het minimum van 60% dat het WHO aanbeveelt

Laatste nieuws

...
Alles wat je moet weten over Dermaroller: Onthul de schoonheid van je huid

De Dermaroller is een onmisbaar hulpmiddel voor schoonheid en huidverzorging geworden. Dit kleine instrument met micronaalden belooft opmerkelijke resultaten bij het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en het stimuleren van de collageenproductie. Maar wat is een Dermaroller precies en hoe werkt het? In dit artikel verkennen we de fascinerende wereld van de Dermaroller in detail, kijken we naar de verschillende types, hun voordelen en gebruik, en de voordelen die ze voor je huid kunnen opleveren.

Lees meer
...
Zachte scrubs met fruitzuren: AHA's en BHA's begrijpen

Alpha-hydroxyzuren (AHA's) en bèta-hydroxyzuren (BHA's) zijn steeds populairdere ingrediënten voor huidverzorging en worden gewaardeerd om hun vermogen om de huid zachtjes te exfoliëren en de textuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren. Als je het verschil tussen de twee begrijpt en weet hoe je ze effectief in je huidverzorgingsroutine kunt opnemen, kan dat een aanzienlijk verschil maken in je zoektocht naar een gezonde, stralende huid.

Lees meer
...
De drie soorten peeling: fysisch, chemisch en enzymatisch

Exfoliëren is een essentieel onderdeel van elke huidverzorgingsroutine, bedoeld om dode huidcellen van het huidoppervlak te verwijderen voor een stralende, gladdere teint. Er zijn drie soorten peeling: fysisch, chemisch en enzymatisch. Elke methode biedt unieke voordelen en is geschikt voor verschillende huidtypes. Inzicht in deze exfoliatiemethoden kan je helpen de methode te kiezen die het beste past bij jouw specifieke behoeften.

Lees meer