26 Mar 2020

De huid voorbereiden op de lente.

...

Ze vecht al meer dan 3 maanden tegen de kou en nu is het de terugkeer van de zon die haar zorgen baart. Hoe kan ik deze overgang temmen? Hier is wat wij u adviseren, niets te hard en toch genoeg om u de hele zomer lang te laten schitteren!

Gummen

Begin met het uitwissen van uw huid. Een scrub, hoe zacht ook, maakt het mogelijk om zich te bevrijden van onzuiverheden en dode huid. Uw huid ademt eindelijk en de behandelingen die volgen zullen alleen maar effectiever zijn omdat ze uw huid direct bereiken zonder obstructies in het proces.

Reactiveren van de microcirculatie

Na uw scrub en vóór de eerste behandeling kunt u de microcirculatie van uw huid reactiveren. Hoe? Hoe? Door zachtjes met je vingertoppen op je gezicht te tikken of gewoon te masseren. Zodra de microcirculatie van uw huid geactiveerd is, zullen uw behandelingen dieper doordringen en zal de doeltreffendheid ervan worden versterkt. Maak kennis met de gewoonte om voor elke behandeling deze routine te volgen, dit zijn eenvoudige (en gratis!) handelingen die het verschil kunnen maken.

Hydrateren

Hydrateren! Dat is HET wachtwoord dat je nooit genoeg kunt zeggen! Het is de basis voor een mooie en stralende huid, vooral na de plotselinge krapte met de kou van de winter. De terugkeer van zonnige dagen is ook synoniem voor warmte en de stralen van de zon, hoewel aangenaam, hebben de kracht om uw huid uit te drogen. Het is daarom belangrijk om u te wapenen met goede zorg, zoals ons EGFPerfect serum. Dit serum is sterk geconcentreerd in hyaluronzuur, het helpt uw huid om al haar vocht vast te houden en het maakt het ook gemakkelijker te regenereren dankzij EGF (Cell Growth Factors). Zodra het serum is aangebracht, zet u uw "schoonheidsritueel" voort met onze UltimateProtect crèmes (aanbevolen voor de dag) of ActiveRepair (aanbevolen voor de nacht). Ze geven u een stralende teint. Een reflex te moe? Geen enkel probleem! Sluit uw behandeling af met EyeCare serum, dat het verschijnen van donkere kringen en zakjes onder uw ogen zal verminderen.   Nu ben je klaar om het nieuwe seizoen tegemoet te treden; dat van uitstapjes en terrassen met je vrienden!

Laatste nieuws

...
Te vermijden fouten bij het gebruik van behandelingen tegen donkere vlekken

Behandelingen voor donkere vlekken kunnen uiterst effectief zijn bij het verminderen van pigmentatie en het egaliseren van de huidskleur, maar hun effectiviteit hangt grotendeels af van hoe ze worden gebruikt. Veel mensen maken fouten in hun huidverzorgingsroutine, wat niet alleen de effectiviteit van producten kan verminderen, maar ook huidproblemen kan verergeren. In dit artikel bekijken we de meest voorkomende fouten die je moet vermijden bij het gebruik van behandelingen tegen donkere vlekken, evenals de ingrediënten waarmee deze behandelingen al dan niet compatibel zijn, om je te helpen het meeste uit je routine te halen.

Lees meer
...
De oorzaken van donkere vlekken: hoe ze te vermijden en te behandelen

Donkere vlekken op de huid, ook wel pigmentvlekken of ouderdomsvlekken genoemd, zijn een veelvoorkomend cosmetisch probleem dat veel mensen treft, ongeacht hun leeftijd. Deze vlekken kunnen om verschillende redenen verschijnen en het begrijpen van hun oorsprong is essentieel om ze effectief te voorkomen en de juiste behandelingen te kiezen. In dit artikel leggen we de belangrijkste oorzaken van donkere vlekken in detail uit en bieden we praktische oplossingen om ze te voorkomen en te verminderen.

Lees meer
...
Belangrijke ingrediënten om naar te zoeken in huidverzorging bij donkere vlekken

Om donkere vlekken te bestrijden en een egale teint terug te krijgen, zijn specifieke verzorgingsproducten nodig die gerichte actieve ingrediënten bevatten. Met de constante evolutie van cosmetische formules kan het moeilijk zijn om je weg te vinden door de vele producten die op de markt verkrijgbaar zijn. In dit artikel leiden we je door de belangrijkste ingrediënten waar je op moet letten bij huidverzorging voor donkere vlekken, we leggen uit wat hun rol en effectiviteit zijn en hoe je ze in je huidverzorgingsroutine kunt opnemen om zichtbare resultaten te bereiken.

Lees meer