De huid voorbereiden op de lente.

26 Mar 2020

...

Ze vecht al meer dan 3 maanden tegen de kou en nu is het de terugkeer van de zon die haar zorgen baart. Hoe kan ik deze overgang temmen? Hier is wat wij u adviseren, niets te hard en toch genoeg om u de hele zomer lang te laten schitteren!

Gummen

Begin met het uitwissen van uw huid. Een scrub, hoe zacht ook, maakt het mogelijk om zich te bevrijden van onzuiverheden en dode huid. Uw huid ademt eindelijk en de behandelingen die volgen zullen alleen maar effectiever zijn omdat ze uw huid direct bereiken zonder obstructies in het proces.

Reactiveren van de microcirculatie

Na uw scrub en vóór de eerste behandeling kunt u de microcirculatie van uw huid reactiveren. Hoe? Hoe? Door zachtjes met je vingertoppen op je gezicht te tikken of gewoon te masseren. Zodra de microcirculatie van uw huid geactiveerd is, zullen uw behandelingen dieper doordringen en zal de doeltreffendheid ervan worden versterkt. Maak kennis met de gewoonte om voor elke behandeling deze routine te volgen, dit zijn eenvoudige (en gratis!) handelingen die het verschil kunnen maken.

Hydrateren

Hydrateren! Dat is HET wachtwoord dat je nooit genoeg kunt zeggen! Het is de basis voor een mooie en stralende huid, vooral na de plotselinge krapte met de kou van de winter. De terugkeer van zonnige dagen is ook synoniem voor warmte en de stralen van de zon, hoewel aangenaam, hebben de kracht om uw huid uit te drogen. Het is daarom belangrijk om u te wapenen met goede zorg, zoals ons EGFPerfect serum. Dit serum is sterk geconcentreerd in hyaluronzuur, het helpt uw huid om al haar vocht vast te houden en het maakt het ook gemakkelijker te regenereren dankzij EGF (Cell Growth Factors). Zodra het serum is aangebracht, zet u uw "schoonheidsritueel" voort met onze UltimateProtect crèmes (aanbevolen voor de dag) of ActiveRepair (aanbevolen voor de nacht). Ze geven u een stralende teint. Een reflex te moe? Geen enkel probleem! Sluit uw behandeling af met EyeCare serum, dat het verschijnen van donkere kringen en zakjes onder uw ogen zal verminderen.   Nu ben je klaar om het nieuwe seizoen tegemoet te treden; dat van uitstapjes en terrassen met je vrienden!

Laatste nieuws