25 May 2022

Exclusief aanbod: Uw zonnecrème 50+ gratis !

Gedurende de hele maanden mei en juni wordt de nieuwe anti-aging zonnecrème met een van SPF 50+ van Celestetic u gratis aangeboden bij elke bestelling van 85 euro en meer. Geniet ervan !
...

De nieuwe zonnecrème van celestetic beschermt door zijn hoge beschermingsfactor uw gezicht, hals en décolleté tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. 

Dankzij zijn uitstekende formule dat zowel doeltreffend is als het perfecte evenwicht heeft tussen UVA en UVB-filters helpt deze zonnecrème uw huid jeugdig te houden door schadelijke stralen die oxidatieve stress veroorzaken af te weren. 

Met de nieuwe SUN CREAM van celestetic ziet uw huid er dus niet alleen jonger uit, de zonnebrandcrème met factor 50+ bevat ook tal van anti-aging ingrediënten die uw huid er nog jonger uit laten zien.

Denk maar aan hyaluronzuur voor extra hydratatie en volume, bèta-glucaan die de huid beschermt tegen agressies van buitenaf en de genezing van de huid te stimuleert, vitamine E om donkere vlekken en fijne lijntjes weg te werken en tot slot karité boter om de huid te voeden en  hydrateren.

Wij zijn ervan overtuigd dat u razend enthousiast zal zijn van onze nieuwe SPF 50+ anti-aging zonnecrème, daarom geven we ze cadeau bij elke bestelling van meer dan €85 die een waarde heeft van €23,90 !

Om ze dus te krijgen hoeft u simpelweg te shoppen op onze webshop en wordt ze automatisch toegevoegd aan uw winkelwagen toegevoegd als uw bestelling aan de voorwaarden voldoet.

Tot ziens en vooral, geniet van uw vakantie!

Laatste nieuws

...
Diode laserontharing: geavanceerde technologie voor langdurige resultaten

Diodelaserontharing is een van de populairste en effectiefste methoden geworden om permanent van ongewenst haar af te komen. Deze geavanceerde technologie biedt opmerkelijke resultaten dankzij de effectiviteit en veiligheid. In dit artikel gaan we dieper in op de technische details van diodelaserontharing, leggen we uit hoe het werkt, wat de voordelen zijn ten opzichte van andere ontharingsmethoden en wat je moet weten voordat je voor deze revolutionaire behandeling kiest.

Lees meer
...
Alles wat je moet weten over antioxidanten: Gluthation, Vitamine C & Vitamine E

Oxidatieve stress is het gevolg van een onbalans tussen de productie van reactieve zuurstofspecies (ROS) en het vermogen van het lichaam om deze moleculen te ontgiften of de schade die ze veroorzaken te herstellen. De productie van ROS is een fysiologisch fenomeen in het lichaam en deze reactieve stoffen spelen een belangrijke rol in verschillende cellulaire processen.

Lees meer
...
Vitamine C in de lente: je bondgenoot voor een beschermde huid

Nu we de winter te boven komen, heeft onze huid een steuntje in de rug nodig om haar natuurlijke glans terug te krijgen. Vitamine C is de ideale bondgenoot om de door het koude seizoen doffe huid te revitaliseren. Ontdek samen met ons hoe deze essentiële vitamine je huid deze lente kan revitaliseren en beschermen.

Lees meer