26 Mar 2020

Micro-Needling: de beste oplossing voor littekens, rimpels en striemen!

...

Wat is de MicroNeedler?

De MicroNeedler is een instrument voor het creëren van microkanalen in de huid, die de cellen instrueert om het regeneratiemechanisme van de huid te activeren. De naald verhoogt de natuurlijke productie van collageen en elastine aanzienlijk, wat resulteert in een zichtbaar jongere, zachtere en stevigere huid.

Wat zijn de effecten?

Talrijke studies hebben de dramatische effecten van micro-naalden op alle soorten littekens en onregelmatigheden van de huid aangetoond, in die mate dat het wordt beschouwd als de krachtigste oplossing om de moeilijkste littekens te bestrijden. Op basis van haar ervaring heeft Celestetic een MicroNeedler ontwikkeld die voldoet aan de hoogste gebruiksnormen. De eerste zichtbare effecten op littekens verschijnen meestal na 1 maand voor oppervlakkige littekens en na 3 maanden voor de diepste littekens.

Laatste nieuws

...
Te vermijden fouten bij het gebruik van behandelingen tegen donkere vlekken

Behandelingen voor donkere vlekken kunnen uiterst effectief zijn bij het verminderen van pigmentatie en het egaliseren van de huidskleur, maar hun effectiviteit hangt grotendeels af van hoe ze worden gebruikt. Veel mensen maken fouten in hun huidverzorgingsroutine, wat niet alleen de effectiviteit van producten kan verminderen, maar ook huidproblemen kan verergeren. In dit artikel bekijken we de meest voorkomende fouten die je moet vermijden bij het gebruik van behandelingen tegen donkere vlekken, evenals de ingrediënten waarmee deze behandelingen al dan niet compatibel zijn, om je te helpen het meeste uit je routine te halen.

Lees meer
...
De oorzaken van donkere vlekken: hoe ze te vermijden en te behandelen

Donkere vlekken op de huid, ook wel pigmentvlekken of ouderdomsvlekken genoemd, zijn een veelvoorkomend cosmetisch probleem dat veel mensen treft, ongeacht hun leeftijd. Deze vlekken kunnen om verschillende redenen verschijnen en het begrijpen van hun oorsprong is essentieel om ze effectief te voorkomen en de juiste behandelingen te kiezen. In dit artikel leggen we de belangrijkste oorzaken van donkere vlekken in detail uit en bieden we praktische oplossingen om ze te voorkomen en te verminderen.

Lees meer
...
Belangrijke ingrediënten om naar te zoeken in huidverzorging bij donkere vlekken

Om donkere vlekken te bestrijden en een egale teint terug te krijgen, zijn specifieke verzorgingsproducten nodig die gerichte actieve ingrediënten bevatten. Met de constante evolutie van cosmetische formules kan het moeilijk zijn om je weg te vinden door de vele producten die op de markt verkrijgbaar zijn. In dit artikel leiden we je door de belangrijkste ingrediënten waar je op moet letten bij huidverzorging voor donkere vlekken, we leggen uit wat hun rol en effectiviteit zijn en hoe je ze in je huidverzorgingsroutine kunt opnemen om zichtbare resultaten te bereiken.

Lees meer