Micro-Needling: de beste oplossing voor littekens, rimpels en striemen!

26 Mar 2020

...

Wat is de MicroNeedler?

De MicroNeedler is een instrument voor het creëren van microkanalen in de huid, die de cellen instrueert om het regeneratiemechanisme van de huid te activeren. De naald verhoogt de natuurlijke productie van collageen en elastine aanzienlijk, wat resulteert in een zichtbaar jongere, zachtere en stevigere huid.

Wat zijn de effecten?

Talrijke studies hebben de dramatische effecten van micro-naalden op alle soorten littekens en onregelmatigheden van de huid aangetoond, in die mate dat het wordt beschouwd als de krachtigste oplossing om de moeilijkste littekens te bestrijden. Op basis van haar ervaring heeft Celestetic een MicroNeedler ontwikkeld die voldoet aan de hoogste gebruiksnormen. De eerste zichtbare effecten op littekens verschijnen meestal na 1 maand voor oppervlakkige littekens en na 3 maanden voor de diepste littekens.

Laatste nieuws

...
Zo beschermt én herstelt u uw huid tegen externe agressies

Al gemerkt dat de huid iets gevoeliger is in de maand november? Door externe agressies zoals koude en wind, moet de huid extra beschermd worden. In deze skincare routine is het doel de huid te hydrateren en te beschermen van invloeden van buitenaf. Met deze skincare routine is uw huid klaar om weer en wind te trotseren, maar ze zal ook uw huid weer herstellen na een intensieve wandeling.

Lees meer
...
Hoe oxidatieve stress het verouderingsproces versnelt

Iedereen wordt ouder, toch zijn er factoren die een invloed hebben op het verouderingsproces. Externe agressies, onze levensstijl, erfelijkheid of ons voedingspatroon beïnvloeden hoe snel we ouder worden. Ook bestaat er zoiets als oxidatieve stress, bij een frequente blootstelling hieraan verouderen we van binnen en buiten veel sneller. Maar wat is het precies?

Lees meer
...
Geef jouw huid ook in de herfst een summerglow!

Nu de herfst is begonnen, de dagen stilaan korter worden en de temperatuur daalt, gaan we opzoek naar andere oplossing om die gezonde zomergloed te houden. Seizoensveranderingen hebben een grote invloed op onze huid en haar. In dit artikel lees je wat die invloeden zijn, hoe je je huid ervoor beschermt en hoe je opnieuw zorgt voor een gezonde summerglow, zelf in de herfst!

Lees meer