Shop je kerstcadeaus in alle veiligheid met deze 3 tips

08 Dec 2020

De maand december is aangebroken en kerst komt hierdoor steeds dichterbij! Ondanks dat het geen gewone kerst zal zijn, probeert iedereen zijn best te doen om het zo normaal te doen verlopen. Met deze Belgische, en dus lokale desinfecterende gel blijven jouw handen hygiënisch tijdens het kerstshoppen. Ben jij ook nog op zoek naar kerstcadeaus voor jouw bubbel maar ben je bang om cadeautjes te shoppen? Hier zijn drie tips om veilig kerst te shoppen, volgens de regels uiteraard!
...

 

 

Tip 1: Gebruik desinfecterende gel

Wil je kerst zo normaal mogelijk doen verlopen en je kerstinkopen graag nog doen in de fysieke winkels maar op een hygiënische manier? Bescherm jezelf en anderen door desinfecterende gel zo vaak mogelijk te gebruiken, je weet namelijk niet hoeveel (zieke) mensen dezelfde oppervlakten aanraken als jou. Ook is de kans groot dat je zelf niet beseft wat je allemaal aanraakt. Als je gaat winkelen, desinfecteer daarom je handen bij elke winkel die je binnenkomt. Of neem je eigen desinfecterende gel overal mee, zo ben je zeker dat je geen flessen aanraakt die al besmet zijn. De desinfecterende gel van Celestetic - de Pure Clean - bevat maar liefst 72% alcohol en doodt daarom alle ziektekiemen. Deze zijn beschikbaar in kleine flesjes die je overal kan meenemen of in het groot voor bij jou thuis. De handen wassen, is eigenlijk het allereffectiefst, maar dat is vaak niet mogelijk als je druk aan het shoppen bent. Heb je last van droge handen of zelfs eczeem na het gebruik van desinfecterende gel? Dan raden we sterk aan om na het aanbrengen een hydraterende handcrème te smeren. Vermijd ook zo veel mogelijk je gezicht en ogen aan te raken.

 

Tip 2: Shop lokaal

Corona is een heuse crisis voor iedereen, maar vooral de horeca, zelfstandigen en kleine ondernemingen hebben het moeilijk in deze bizarre tijden. Onze tweede tip is daarom, shop lokaal! Haal je kerstdiner bijvoorbeeld af bij je favoriete restaurant, of experimenteer en steun een restaurant waar je nog nooit hebt gegeten. Shop kerstcadeautjes bij Belgische bedrijven in plaats van bij grote ketens. Belgische bedrijven zullen je dankbaar zijn! Wilt u huidverzorgingsproducten, desinfecterende geld, of maskers van Celestetic als cadeau geven? Shop het allemaal via onze webshop.

 

Tip 3: Shop online

Hebt u ook gemerkt hoe ontzettend druk het lijkt te zijn bij Bpost en PostNL? Mensen zetten zich namelijk steeds meer aan het onlineshoppen! Ook voor de huidige situatie kochten consumenten online hun cadeautjes, nu is het misschien nog belangrijker dan toen. Heeft je favoriete Belgische onderneming een webshop? Bestel je cadeautjes dan liefst online in plaats van terplaatse. De kans op besmettingen is nihil en je brengt ook geen andere mensen in gevaar. Leuke tip: je kan ook cadeautjes voor anderen online bestellen en ze laten leveren op hun adres, zo blijft iedereen beschermt van deze nare ziekte maar blijft de fun van het cadeautjes geven er toch nog in! Hou er wel rekening mee dat door de hoge drukte bij postkantoren je pakjes iets later kunnen aankomen, shop dus zeker optijd als je je pakje voor kerst wilt ontvangen.

Laatste nieuws

...
De voor- en nadelen van zonlicht op de huid

Waar het vroeger de trend was om urenlang in de zon aan die bruine gloed te werken, is er nu steeds meer awareness over de positieve en negatieve aspecten van blootstelling aan de zon. Hier lees je wat de voor- en nadelen zijn van zonlicht, het verband met oxidatieve stress en 10 tips met hoe je jezelf kan beschermen tegen UV-stralen.

Lees meer
...
Selflove: 5 tips om er mooi uit te zien zonder make-up en je natuurlijke schoonheid te omarmen

De maand februari staat ook wel een beetje bekend als de maand van de liefde, in eerste instantie zul je denken aan de liefde voor een ander maar het is ook het ideale moment om meer selflove uit te oefenen, jezelf te verwennen en je natuurlijke schoonheid te omarmen. Dat begint natuurlijk bij je huid, toch zijn er nog tal van andere tips die ervoor zorgen dat je nog dat tikkeltje meer van je natuurlijke zelf gaat houden! Lees vooral tot op het einde om enkele beautytips te ontdekken die jou ook zonder make-up laten schitteren.

Lees meer
...
5 tips om jouw huid te resetten na de eindejaarsfeesten

Alle kerst en nieuwjaarsfeestjes zijn nu stilaan achter de rug, heb jij die periode ook veel make-up opgehad en merk je daar nu de eerste tekens van op je huid? Met deze 5 tips krijgt jouw huid weer een opkikker en kan je met frisse huid aan het nieuwe jaar beginnen!

Lees meer