Kristal Skin & Laser Clinic

Witte de Withplein 3, Amsterdam, Pays-Bas | 020-6163509

Pas encore d'avis reçus
...

Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Kristal is een moderne praktijk voor huidtherapie, waar uiteenlopende huidproblemen worden behandeld.
Huidtherapie is een jong paramedisch beroep. Een huidtherapeute behandelt -op doorverwijzing van een medicus- patiënten met een zieke of beschadigde huid.

De praktijk is in 2009 opgezet door huidtherapeute Maryam Rahmatian. Inmiddels heeft Huidtherapie Kristal drie vestigingen in Amsterdam: in het BovenIJ Ziekenhuis (Amsterdam Noord, geopend op maandagen van 09:00 tot 21:00), Witte de Withplein (Amsterdam West, geopend van maandag t/m zaterdag).

In de praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Kristal werken zeer ervaren huidtherapeuten.
Zij hebben een vierjarige HBO-opleiding gevolgd, zijn BIG geregistreerd en zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Tevens wordt sinds april 2011 bij huidtherapie Kristal door een dermatoloog Botox-behandelingen verricht.

De Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) is de beroepsvereniging voor huidtherapeuten. Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Kristal is bij deze beroepsvereniging aangesloten.

Mocht u aanvullende informatie willen en/of vragen hebben, dan kunt u ons uiteraard elke werkdag telefonisch bereiken, tussen 08.30 t/m 17.00 uur.

Nos prestations


Maak een afspraak

Deze eerste afspraak is gratis, het is een gelegenheid om vertrouwd te raken met de gebruikte technologie en om een offerte te krijgen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van een gratis test.

Witte de Withplein 3,
Amsterdam,
Pays-Bas
020-6163509