ONZE FILOSOFIE

...

Celestetic is geboren uit de wens om effectieve producten voor de huid te creëren, dankzij cosmeceuticals.
Cosmeceutica is een actieve cosmetologie. Het is geïnspireerd door de farmaceutica en de dermatologie, waarbij gebruik wordt gemaakt van effectieve ingrediënten met een biologisch effect op de huidcellen.
Geen wonderen, maar wetenschap, zonder valse beloften.

Met een eenvoudig assortiment gezichts- en lichaamsproducten willen we aan alle behoeften kunnen voldoen.
Of het nu gaat om het voorkomen van huidveroudering, het tegengaan van puistjes en rimpels, het verbeteren van de algemene uitstraling van de normale tot gemengde huid, het rehydrateren van de droge huid, het kalmeren van de acne huid, het reguleren van de vette huid.

Een assortiment van serums, crèmes, reinigingen en make-up removers zal iedereen in staat stellen om de juiste routine te vinden. Deze routines zijn ook gedetailleerd om u te helpen bij het kiezen van de juiste producten.

...

Productieproces

Ons productieproces verloopt in verschillende fasen. Eerst en vooral ontwikkelt en selecteert ons team van wetenschappers en apothekers de natuurlijke ingrediënten en actieve bestanddelen die het best geschikt zijn voor het probleem waarop het product gericht is.

Ze ontwikkelen dan een stabiele, effectieve formule die een hoge huidtolerantie mogelijk maakt. Vervolgens testen we de compatibiliteit en stabiliteit van de producten alvorens onze verpakkingen te vullen volgens de Europese kwaliteitsnormen, om de minste onzuiverheid te vermijden en een product van de hoogste kwaliteit te garanderen.

...
Onze technologieën

BEHEERSING VAN GROEIFACTOREN (EGF) IN DIENST VAN DE SCHOONHEID

In 1984 ontdekt door Nobelprijswinnaars Pr. Cohen en Pr. Levi-Montalcini, zijn de groeifactoren eiwitten die door het lichaam worden gebruikt als biologische boodschappers om de celvernieuwing en het herstel op gang te brengen. Met het ouder worden neemt het collageen af onder invloed van vrije radicalen, terwijl de neiging van het lichaam om het te vernieuwen afneemt, waardoor de stevigheid van de huid en het verschijnen van rimpels afneemt.

Recente klinische studies tonen aan dat de toepassing van crèmes op basis van celgroeifactoren resulteert in een significante toename van de natuurlijke productie van collageen en een zichtbare vermindering van rimpels.

“De toepassing van groeifactor-gebaseerde crème genereerde huidverbetering bij 78,6% van de bestudeerde personen, waarbij de collageenproductie met gemiddeld 37% toenam”. Journal of Dermatologic Surgery, 2005.

“Het gebruik van een serum op basis van groeifactoren, cytokines, peptiden en een mengsel van antioxidanten heeft de tekenen van huidveroudering aanzienlijk verminderd”, Journal of Drugs inDermatology, 2009.

...

CELGROEIFACTOREN

Onze groeifactoren worden ingekapseld door een laagje lipiden dat hen beschermt tegen proteolyse (eiwitafbraak) en hun zuiverheid garandeert gedurende 2 jaar na productie.

Ons meervoudig moleculair gewicht hyaluronzuur is de basis van ons serum en biedt uitzonderlijke fysische en farmaceutische eigenschappen:

  • Uitstekende hydratatie van de huid
  • Transport van de actieve bestanddelen naar de diepste lagen van de opperhuid
  • Bescherming en behoud van actieve ingrediënten

...

Verzorging en behandelingen in schoonheidssalons

Celestetic is een merk van behandelingen die geïnspireerd zijn door de esthetische geneeskunde en gebruik maken van de nieuwste technologische innovaties. Door jaren van onderzoek en ontwikkeling hebben we esthetische en anti-verouderingsbehandelingen ontwikkeld die aangepast zijn aan de schoonheidsinstituten en huidtherapeuten.

...

Celestetic Nutraceuticals

Celestetic nutraceuticals, is een reeks van twee plantaardige voedingssupplementen, gemaakt in Frankrijk, voor het afslanken. Hun ingrediënten dragen bij tot gewichtsbeheersing, beheersing van de eetlust, vergemakkelijken de eliminatie van vet en water.

...

Een woord van onze voorzitter en oprichter

Oorspronkelijk zijn we begonnen met de vaststelling dat er te weinig cosmetische producten op de markt werden verkocht die voldoende “goede” actieve ingrediënten in voldoende hoeveelheid bevatten om zichtbare en duurzame resultaten aan de klanten te kunnen bieden. Bovendien wilden we in deze markt meer transparantie brengen.

Daarom hebben wij het merk Celestetic ontwikkeld van huidcrèmes en huidverzorgingsproducten die zich inschrijven in de trend van “cosmeceuticals”; op de grens tussen de farmaceutische wereld en de traditionele cosmetica. Onze producten onderscheiden zich door een hoge concentratie van actieve ingrediënten (tot 25% vs. 0,5% in de traditionele cosmetica) en zeer technische formules waarvan de doeltreffendheid zowel in de dermatologie als in de esthetische geneeskunde erkend wordt. We hebben ook besloten om de exacte concentratie van elk actief ingrediënt duidelijk te vermelden, zodat u weet wat u koopt.Wij hopen dat onze producten u alle tevredenheid zullen brengen die u verwacht.

B. Van Acker

Klantenbeoordelingen

Voici deux ans que j'ai choisi de travailler avec celestetic, je voulais vous dire merci pour cette belle collaboration. En effet, vous êtes très réactifs à toutes mes demandes, et j ai trouvé en votre société un vrai partenaire pour développer mon institut. Enfin la qualité de vos produits est juste au top. Mes clientes sont ravies et moi aussi. Merci et à nos prochaines années de collaboration!

Z. Ouali

Pour ceux qui sont à la recherche de qualité, d'efficacité, d'un service irréprochable, de résultat et quelque chose d'unique qui vous différenciera de vos consœurs, avec Celestetic vous êtes à la bonne adresse.

Marie, Uw Huid, Kaster

Moi j’ai choisi, Celestetic ! Croyez-moi, après avoir testé de nombreux soins et produits cosmétiques, je suis vraiment bluffée non seulement par les principes actifs et par le protocole de ces deux traitements mais surtout par les résultats, incroyables !

Françoise

On a réponse à vraiment toutes les problématiques de peau et je suis satisfaite des résultats.