ACTIVE
REPAIR 50ml

Nachtcrème

74,90€ (In stock)

Regenererende nachtcrème welke zowel de vernieuwing als het herstel van de cellen stimuleert om zo de natuurlijke aanmaak van collageen aanzienlijk te verhogen. Vermindert onvolkomenheden en ouderdomsvlekken en verbetert tegelijkertijd de elasticiteit en stevigheid van de huidPure

Whitening

Hydra

Rich

Anti-aging

AANTAL:

Delen:

Levering : Levering tussen 2 en 3 dagen


Kenmerken .

Regenererende nachtcrème welke zowel de vernieuwing als het herstel van de cellen stimuleert om zo de natuurlijke aanmaak van collageen aanzienlijk te verhogen. Vermindert onvolkomenheden en ouderdomsvlekken en verbetert tegelijkertijd de elasticiteit en stevigheid van de huid

Gebruiksaanwijzing.

Enkel toepassen op een gereinigd gezicht en zonder make-up Breng elke avond 2 pufjes aan op het gezicht.
Voor optimale resultaten:
• het is aangeraden het product goed in te masseren om het product dieper te laten doordringen
• het is aangeraden de nachtcrème te combineren met de GlobalRepair serum en de UltimateProtect dagcrème.
Is geschikt voor alle huidtypes.
Aanbevolen behandelingsduur: Minimum 3 maanden Gevoelige huid; De hoge dosering aan actieve bestanddelen kan irritaties of roodheid veroorzaken. In dit geval, begin de behandeling door het serum om de 3 dagen aan te brengen gedurende de eerste 2 weken.

Actieve bestanddelen.

Vitamine B3 (5%)

Deze vitamine staat bekend om zijn vermogen om het natuurlijke celvernieuwingsproces te versnellen. Ze vermindert huidvlekjes en alle imperfecties van de huid.

Glucosamine (3%)

Stimuleert de natuurlijke hyaluronzuurproductie die de huid voller maakt en de hydratatie herstelt. De werking van glucosamine gaat ook pigmentvlekken tegen.

Vitamine E (2%)

Antioxidant erkend voor zijn anti-photoaging eigenschappen (veroorzaakt door de zon).

Liponzuur (1%)

Dit krachtige antioxidant beschermt de huid en regenereert de andere vitamines. Het helpt rimpels te bestrijden doordat het de versnelde veroudering van de weefsels tegengaat, die veroorzaakt wordt door suikers (glycatie)

Epidermale groeifactor (1%)

Epidermische groeifactoren (EGF): epidermische groeifactoren zijn in staat om de huidcelregeneratie aanzienlijk te doen stijgen.

Igf - Epidermale groeifactor insuline-like (1%)

Eiwitten die door het lichaam worden gebruikt als biologische boodschappers die verantwoordelijk zijn voor het initiëren van celvernieuwing en -herstel.
Ze versterken het effect van de epidermale groeifactoren.

Retinol (1%)

Vergevorderde voorloper van vitamine A. Het versnelt het celvernieuwingsproces, verbetert de huidelasticiteit en herstelt de schade veroorzaakt door de zon.

Vitamine C (1%)

Deze vitamine staat bekend om zijn verhelderende eigenschappen. Onder de meest krachtige bestanddelen is ze het actieve bestanddeel om de natuurlijke collageenproductie te stimuleren. De verbeterde versie (vetoplosbaar) van deze vitamine wordt tot 5 keer beter door de huid geabsorbeerd dan de klassieke vitamine C.

Alle ingrediënten:

Dit vind je misschien ook leuk.

Ontgiftend, regenererend en DNA-beschermend masker
44,50€
Anti-aging hyaluronzuur serum
84,20€
Reinigende mousse
26,90€
Hydraterende dagcrème
38,00€
Gratis levering

Vanaf 69€

Niet tevreden, geld terug

Binnen de 30 dagen

0% parabenen en kleurstoffen

Hoge huidtolerantie

Farmaceutische kwaliteit

Ingrediënten van hoge kwaliteit