PURE  REPAIR

Anti-acne dagcrème

59,00€ (In stock)

Maak kennis met de Pure Repair, een matterende en talgregulerende crème voor de vette tot gemengde. En met zijn 28% aan actieve bestanddelen kan ze niet anders dan een impressionant effect te hebben op de gelaat!

Deze zuiverende crème zit boordenvol met ingrediënten die het probleem aanpakken i.p.v. ze te maskeren. Denk maar aan Niacinamide (Vit. B3) die een oplichtende en anti acne werking heeft, Bio Ferment Complex die de talgregulatie controleert, Zink glucoganaat die anti bacterieel werkt en zo veel meer huidbarrière herstellende ingrediënten en natuurlijke plant extracten.


HUIDTYPE:
Acne , Onzuivere huid


Pure

AANTAL:

Delen:

Levering : Levering tussen 2 en 3 dagen


Kenmerken .

De Pure Repair behandelt het probleem tot in de kern, zonder ze uit te drogen. Ze gaat de huid als het ware herstellen en 8uur lang gehydrateerd houden. Wist u dat veel personen met acne de huid minder snel durven te hydrateren? Dit is een veelgemaakt fout, want ook de acnegevoelige huid heeft nood aan hydratatie.

Door genoeg hydratatie aan te brengen, gaat de huid sneller herstellen, waardoor acne en littekens op een sneller tempo verdwijnen. Deze crème maakt ze echter niet vet, ze heeft zelf een matterend resultaat. Na een kuur van drie maanden werd de huid intens gezuiverd, gehydrateerd, is de talgproductie gereguleerd, maar bovenal: uw zelfvertrouwen is teruggekeerd!

résultats
  • Zuiverend
  • Matterend
  • Huidbarrière herstellend
  • Hydraterend
  • Reguleert de talgproductie
  • Bevordert de vorming van nieuwe gezonde huidcellen en versterkt de huidregeneratie

Gebruiksaanwijzing.

Gebruik de dagcrème op een gereinigde huid, zowel 's ochtends als 's avonds. Voor een optimaal effect wordt de Pure Skin Care Routine aangeraden.

Actieve bestanddelen.

Bioferment & Aminozuur Complex (5%)

huidbeschermende en anti-aging eigenschappen, helpt de huid te beschermen tegen uitdroging, bevordert ook huidregeneratie en een gladder huidoppervlak

Niacinamide (4%)

Versterkt de poriën en helpt de algemene uitstraling van de huid te verbeteren door de huid te egaliseren en roodheid te verminderen.

Ceramide Complex (1%)

Herstelt de huidbarrière, houdt deze gezond en behoudt de huidhydratatie

Kaolien (0,5%)

de meest zachte klei die de huid zuivert en overtollig talg absorbeert

Zink (0,1%)

Het is een essentieel spoorelement voor de goede werking van de epidermale cellen en heeft ook antibacteriële eigenschappen.

Alle ingrediënten:

klanten-reviews.


Score:

Dit vind je misschien ook leuk.

Anti Age Serum droge huid
74,90€
Hydraterende dagcrème
34,00€
Dagcrème
54,00€
Oogcontour Serum (wallen +kringen)
48,00€
Gratis levering

Vanaf 39€

Niet tevreden, geld terug

Binnen de 30 dagen

0% parabenen en kleurstoffen

Hoge huidtolerantie

Farmaceutische kwaliteit

Ingrediënten van hoge kwaliteit