ULTRASLIM 200ml

Anti Cellulitis Crème

48,70€ (In stock)

Krachtige anti cellulitis crème die grondige afbraak van vetten stimuleert, lymfatische drainage bevordert om de natuurlijke verwijdering van triglyceriden te verhogen en collageenproductie voor verstevigend effect op de huid bevordert.De Cel-EMX™ -systeem met menthol en melkzuur laat een diepe penetratie in de huid toe om ongeëvenaarde resultaten te garanderen.


HUIDTYPE:
Alle huidtypes

BETREFT:
Cellulitis


Pure

Whitening

AANTAL:

Delen:

Levering : Levering tussen 2 en 3 dagen


Routine.

Gedehydrateerde huidroutine.

119,00€ De volledige routine

Ontdek onze gespecialiseerde routine voor de behandeling van een gedehydrateerde huid. Profiteer van onze aanbieding voor de complete routine tegen een voordeeltarief.

Reinigingsmelk
22,90€
Anti-aging hyaluronzuur serum
84,20€
Hydraterende dagcrème
38,00€

Kenmerken .

Krachtige anti cellulitis crème die grondige afbraak van vetten stimuleert, lymfatische drainage bevordert om de natuurlijke verwijdering van triglyceriden te verhogen en
collageenproductie voor verstevigend effect op de huid bevordert.De Cel-EMX™ -systeem met menthol en melkzuur laat een diepe penetratie in de huid toe om ongeëvenaarde esultaten te garanderen.

Gebruiksaanwijzing.

Breng elke morgen/avond de crème op de gewenste zones aan. 
Voor optimale resultaten:
Het is aangeraden het product goed in te masseren om het product dieper te laten doordringen Is geschikt voor alle huidtypes.
Aanbevolen behandelingsduur: Minimum 2 maanden Gevoelige huid; De hoge dosering aan actieve bestanddelen kan irritaties of roodheid veroorzaken. In dit geval, spoelen met water.

Actieve bestanddelen.

Munt Extract (4%)

Plant erkend sinds de oudheid, is het ook onderdeel van de geschiedenis van de fytotherapie. Het staat bekend om zijn toning- en drainage-eigenschappen.

Cafeïne (3%)

Cafeïne is een krachtig natuurlijk actief bestanddeel dat op veel problemen kan inwerken. Wallen, donkere kringen, deze tonicerende actieve stof helpt om de microcirculatie van het bloed te stimuleren. Dit "tensor" effect is ideaal voor cellulitis en sinaasappelhuid.

Het is een krachtige antioxidant die de teint egaliseert en de glans van de huid verbetert. Het werkt ook tegen roodheid en andere irritaties dankzij de kalmerende eigenschappen.

Melkzuur (2%)

Het behoort tot de natuurlijke alfahydroxidezuren (AHA) die bekend staan om hun exfoliërende, gladmakende en toniserende eigenschappen. Het stimuleert de hydratatie.

Amandelolie (2%)

Rijk aan plantaardige vetten, bevat het omega 6 en 9, maar ook vitamine A, B, D en E. Het versnelt het celherstel, hydrateert de huid diep in de huid en geeft haar een grotere elasticiteit.

L-Carnitine (1%)

Deze natuurlijke molecule verhoogt de vetafbraak en stimuleert het lymfestelsel om waterretentie te bestrijden.

Alle ingrediënten:

Dit vind je misschien ook leuk.

Lichaamsscrub
40,70€
Herstellende & verzachtende vochtinbrengende lichaamscrème
34,90€
Body Firming Crème
49,70€
Gratis levering

Vanaf 69€

Niet tevreden, geld terug

Binnen de 30 dagen

0% parabenen en kleurstoffen

Hoge huidtolerantie

Farmaceutische kwaliteit

Ingrediënten van hoge kwaliteit