Onze behandelingen bij schoonheidssalons

Ontdek de behandelingen van celestetic in de schoonheidsinstituten van onze partners

Het Belgische merk Celestetic is gespecialiseerd in cosmetische zorg, een mix van technieken uit de klassieke cosmetica en farmaceutica, aangevuld met een reeks aanvullende producten.

Wilt u onze producten, toestellen en behandelingen zelf ervaren? Dan kunt u een afspraak maken bij een van onze partner-schoonheidsinstituten om onze verschillende behandelingen te ontdekken, zoals :

Celestetic's Multitechniek behandeling, hierbij worden 4 technieken uit de medische esthetica op jouw huid toegepast. De cosmeceuticals producten bevatten actieve bestanddelen die écht een verschil maken voor uw huid en ze zijn daarbij volledig personaliseerbaar naargelang jouw huidtype en het probleem dat u wil behandelen.

De HiFu Non-Surgical Lifting is een huidverstevigende- en corrigerende techniek voor gelokaliseerde vetophopingen. Dit toestel werkt op basis van ultrasounds die diep doordringen in de verschillende lagen van de huid en die tijdelijk opwarmt. Dit stimuleert het collageen in die plaats en zorgt voor een onmiddelijk liftend effect.

Dan is er ook de Diode Laser EpilPro. Deze permanente ontharingsbehandeling van celestetic zonder pijn of risico werkt op maar liefst 90% van de huidtypes en haartypes, zelfs de fijne haartjes. Het heeft een krachtig koelsysteem dat de bijwerkingen, meestal veroorzaakt door het gevoel van opwarming, minimaliseert en het comfort van de behandeling verhoogt. Een sessie is daarom bijna volledig pijnloos.

 

Profiteer van een informatiebijeenkomst

In een van onze vele schoonheidscentra voor een behandeling dicht bij u thuis.

...
Verjonging & imperfecties

Ontdek onze unieke esthetische protocol die de "Multi Technical Care" wordt genoemd, volledig gepersonaliseerd op basis van uw huidtype.

...
Niet-chirurgische lifting - HIFU

Dankzij niet-invasieve gefocaliseerde ultrasonen herteken het ovaal van uw gezicht en verminder uw dubbele kin.

...
Afslanken - Cryolipolyse

Pijnloze techniek Behandeling van kralen met kou

...
Cellulitis

Dankzij de combinatie van robotpalpen en radiofrequentie

...
Striemen & littekens

Dankzij onze niet-invasieve technieken

...
Huidverslapping

Dankzij gefractioneerde radiofrequentie en microneedling

...
Permanente Ontharing

Dankzij de nieuwe “diode laser” technologie is permanente ontharing pijnloos en zonder risico.