WEIGHT
CONTROL

Voedingssupplementen op basis van planten om het gewicht onder controle te houden.

38,00€ (In stock)

De nutraceuticals "Weight control" werken in op het metabolisme, de drainage en de darmtransit.

 

AANTAL:

Delen:

Levering : Levering tussen 2 en 3 dagen


Kenmerken .

Guaranazaden bevatten de hoogste concentratie cafeïne ter wereld. We hebben ervoor gekozen om ze te gebruiken in onze formule vanwege hun vermogen om het basismetabolisme (het calorieverbruik in rust) te verhogen. Groene thee bevat ook cafeïne, wat de vetverbranding bevordert. Ook werkt groene thee in op de verdeling van het lichaamsvet. Meer in het bijzonder wordt het visceraal vet, het vet dat rond de buik wordt opgeslagen, verminderd.

Een ander belangrijk ingrediënt in de samenstelling: druivendroesem, die fungeert als een natuurlijk afvoermiddel. Het elimineert water dat in de weefsels wordt vastgehouden en werkt dus in op cellulitis en helpt zo het silhouet te verfijnen. Dankzij de aderige eigenschappen van de wijnstok werkt druivendraf tegen het afremmen van de microcirculatie, wat een fenomeen is dat aan de basis ligt van de invasie van cellulitis.

 

Resultaten
  • Helpt bij het verbranden van vet 
  • Helpt bij het verbeteren van de stofwisseling
  • Stimuleert de vetafbraak

Gebruiksaanwijzing.

  • 3 capsules per dag, bij de maaltijd innemen met een glas water.
  • Bevat cafeïne (53 mg). Niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde, evenwichtige voeding.

Actieve bestanddelen.

Groene thee extract

Groene thee bevat cafeïne, wat de vetverbranding bevordert. Ook werkt groene thee in op de verdeling van het lichaamsvet. Meer in het bijzonder wordt het visceraal vet, het vet dat rond de buik wordt opgeslagen, verminderd. 

Guarana zaad extract

Guaranazaden bevatten de hoogste concentratie cafeïne ter wereld.

We hebben ervoor gekozen om ze te gebruiken in de formulering voor hun vermogen om de basale stofwisseling te verhogen (de calorische uitgaven in rust).

kolanootpoeder

De kolanoot is een zaadje, sterk geconcentreerd in cafeïne. Het draagt actief bij aan de vetverbranding.

Druivendraf poeder

Fungeert als een natuurlijk afvoermiddel. Het elimineert water dat in de weefsels wordt vastgehouden en werkt dus in op cellulitis en helpt zo het silhouet te verfijnen. Dankzij de aderige eigenschappen van de wijnstok werkt druivendraf tegen het afremmen van de microcirculatie, wat een fenomeen is dat aan de basis ligt van de invasie van cellulitis.

3-O Ethyl Ascorbinezuur

De 3-O Ethyl Ascorbinezuur-molecule is tot nu toe het beste vitamine C-derivaat dat beschikbaar is. Waarom is dat? Omdat het molecuul een beter vermogen heeft om de epidermis te penetreren dan alle andere vitamine C moleculen, inclusief zijn pure vorm, ascorbinezuur. Dankzij dit penetratiepotentieel heeft het product een echt biologisch effect op onze huidcellen. 

Alle ingrediënten:

Dit vind je misschien ook leuk.

Doos van 60
... Haar
Kracht, vitaliteit en schoonheid van nagels en haar
34,90 - 0,00€/Stuk
Doos van 30
... Anti-veroudering
30-daagse kuur met drinkbaar collageen
59,90 - 1,00€/Stuk
Voedingssupplementen
38,00€
Gratis levering

Vanaf 69€

Niet tevreden, geld terug

Binnen de 30 dagen

0% parabenen en kleurstoffen

Hoge huidtolerantie

Farmaceutische kwaliteit

Ingrediënten van hoge kwaliteit