Onze blog

...
Hoe bereidt u uw huid voor op de zon?

De mooie dagen zijn terug! Om een gelijkmatige teint en een perfecte bruining te bevorderen, en om UV-schade zoals vlekken te voorkomen. Bereid uw huid op een intelligente manier voor op de zon. Hoe? Hier zijn wat tips.

Lees meer
...
Exclusief aanbod: Uw zonnecrème 50+ gratis !

Gedurende de hele maanden mei en juni wordt de nieuwe anti-aging zonnecrème met een van SPF 50+ van Celestetic u gratis aangeboden bij elke bestelling van 85 euro en meer. Geniet ervan !

Lees meer
...
Fruitzuurpeeling: waarom is deze peeling doeltreffender dan een scrub met korrels?

Terwijl de scrub bestaat uit kleine schurende korreltjes die uw huid polijsten onder het effect van een gezichtsmassage, zullen de chemische en enzymatische peelings de dode huidcellen van uw huid oplossen dankzij zuren of vruchtenenzymen, zonder mechanische tussenkomst.

Lees meer
...
Acne: 3 technieken om je littekens vaarwel te zeggen!

Acne is voor jongeren net zo gênant en beschamend als voor volwassenen, maar kan nog destructiever zijn doordat het zichtbare littekens op de huid achterlaat die maandenlang aanhouden. Het goede nieuws is dat wetenschappelijk onderzoek heeft geholpen niet-invasieve oplossingen en actieve ingrediënten te vinden die u uw mooie huid terug kunnen geven!

Lees meer
...
Waarom de feestdagen gelijk staan met een onrustige huid , en zo los je dat op!

Een periode vol glitters, mascara en lippenstift staat voor de deur, en dat resulteert vaak in een onrustig huidje. De feestdagen staan gelijk met er tip top in orde te zien, maar heb je ook gemerkt dat jouw huid een pak onrustiger is? Zo los je dat op!

Lees meer
...
Het belang van een goede huidreiniging + een overzicht van alle gezichtsreinigers!

De reiniging van het gelaat is vaak een stap in het huidverzorgingsroutine waarvan het belang over het hoofd wordt gezien. Nochtans is het de basis bij het verkrijgen van een mooie huid. Lees alles over het belang van een goede gezichtsreiniging, welke verschillende opties er zijnen hoe men het gelaat precies reinigt.

Lees meer
...
De voor- en nadelen van zonlicht op de huid

Waar het vroeger de trend was om urenlang in de zon aan die bruine gloed te werken, is er nu steeds meer awareness over de positieve en negatieve aspecten van blootstelling aan de zon. Hier lees je wat de voor- en nadelen zijn van zonlicht, het verband met oxidatieve stress en 10 tips met hoe je jezelf kan beschermen tegen UV-stralen.

Lees meer
...
Selflove: 5 tips om er mooi uit te zien zonder make-up en je natuurlijke schoonheid te omarmen

De maand februari staat ook wel een beetje bekend als de maand van de liefde, in eerste instantie zul je denken aan de liefde voor een ander maar het is ook het ideale moment om meer selflove uit te oefenen, jezelf te verwennen en je natuurlijke schoonheid te omarmen. Dat begint natuurlijk bij je huid, toch zijn er nog tal van andere tips die ervoor zorgen dat je nog dat tikkeltje meer van je natuurlijke zelf gaat houden! Lees vooral tot op het einde om enkele beautytips te ontdekken die jou ook zonder make-up laten schitteren.

Lees meer
...
5 tips om jouw huid te resetten na de eindejaarsfeesten

Alle kerst en nieuwjaarsfeestjes zijn nu stilaan achter de rug, heb jij die periode ook veel make-up opgehad en merk je daar nu de eerste tekens van op je huid? Met deze 5 tips krijgt jouw huid weer een opkikker en kan je met frisse huid aan het nieuwe jaar beginnen!

Lees meer
...
Shop je kerstcadeaus in alle veiligheid met deze 3 tips

De maand december is aangebroken en kerst komt hierdoor steeds dichterbij! Ondanks dat het geen gewone kerst zal zijn, probeert iedereen zijn best te doen om het zo normaal te doen verlopen. Met deze Belgische, en dus lokale desinfecterende gel blijven jouw handen hygiënisch tijdens het kerstshoppen. Ben jij ook nog op zoek naar kerstcadeaus voor jouw bubbel maar ben je bang om cadeautjes te shoppen? Hier zijn drie tips om veilig kerst te shoppen, volgens de regels uiteraard!

Lees meer
...
Celestetic draagt zorg voor u

Bescherm zowel uzelf als andere familieleden met onze desinfecterende handgel. Bij elke bestelling op onze webshop, ontvangt u nu gratis een Pure Clean E!

Lees meer
...
Zo beschermt én herstelt u uw huid tegen externe agressies

Al gemerkt dat de huid iets gevoeliger is in de maand november? Door externe agressies zoals koude en wind, moet de huid extra beschermd worden. In deze skincare routine is het doel de huid te hydrateren en te beschermen van invloeden van buitenaf. Met deze skincare routine is uw huid klaar om weer en wind te trotseren, maar ze zal ook uw huid weer herstellen na een intensieve wandeling.

Lees meer
...
Hoe oxidatieve stress het verouderingsproces versnelt

Iedereen wordt ouder, toch zijn er factoren die een invloed hebben op het verouderingsproces. Externe agressies, onze levensstijl, erfelijkheid of ons voedingspatroon beïnvloeden hoe snel we ouder worden. Ook bestaat er zoiets als oxidatieve stress, bij een frequente blootstelling hieraan verouderen we van binnen en buiten veel sneller. Maar wat is het precies?

Lees meer
...
Geef jouw huid ook in de herfst een summerglow!

Nu de herfst is begonnen, de dagen stilaan korter worden en de temperatuur daalt, gaan we opzoek naar andere oplossing om die gezonde zomergloed te houden. Seizoensveranderingen hebben een grote invloed op onze huid en haar. In dit artikel lees je wat die invloeden zijn, hoe je je huid ervoor beschermt en hoe je opnieuw zorgt voor een gezonde summerglow, zelf in de herfst!

Lees meer
...
Buikvet verliezen en spieren moeiteloos trainen, het kan met deze techniek

Buikvet verliezen zonder veel moeite te doen, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch kan jij met de EMS technologie buikvet verliezen en een afgelijnde buik krijgen al liggend en zonder enige inspanning! EMS staat voor electro muscle stimulation, het stimuleert intens de spieren en zorgt voor lokaal vetverlies. Ideaal als je vet wil verbranden zonder er een druppeltje zweet voor te laten!

Lees meer
...
Alles wat je moet weten over Retinol: hét anti-huidverouderings ingrediënt

Een slappere huid, fijne lijntjes of rimpels. Huidveroudering ligt nog steeds gevoelig als we spreken over gezichtsverzorging. Toch is er een ingrediënt die de tekenen van huidveroudering kan bestrijden en terugdraaien: retinol oftewel Vitamine A. Retinol wordt nog steeds beschouwd als één van de beste anti-huidverouderingsmiddelen. Vele onafhankelijke wetenschappelijke studies hebben de effectiviteit ervan bewezen en dermatologen zweren bij de vitamine.

Lees meer
...
Zo boost je de weerstand van je huid die onder stress heeft geleden

De zomervakantie is afgelopen , de kinderen keren terug naar school en de ouders opnieuw naar hun werk. Een stressvolle periode dus en die stress heeft zeker een invloed op je huid. Hou de gevolgen van stress op je huid tegen door hier te lezen hoe jij jouw huid opnieuw een boost geeft. Lees hier wat precies de symptomen zijn van een gestresste huid en welke ingrediënten je moet integreren in jouw skincare routine om jouw huid die extra weerstand en boost te geven. Hello healthy glow, goodbye doffe huid!

Lees meer